Groene Smoothies

Groene Smoothies

Ik zal in dit artikel uitleggen waarom Groene Smoothies de meest makkelijke en snelste manier is om je gezondheid te verbeteren en je fitter te voelen. Het begint echter met de sypmtonen waarom we ons juist niet fit of gezond voelen en deze te erkennen.
We horen vaak genoeg mensen aangeven dat ze niet lekker in hun vel zitten, dat ze geen energie hebben, dat afvallen lastig gaat en niet de tijd nemen om uberhaupt gezond te eten. De kenmerken die hier gepaard gaan zijn o.a.:

– Slaapproblemen
– Hoge bloeddruk
– Hoofdpijn
– Acne
– Vermoeidheid
– Aanslag op je tong
– Overgewicht
– Futloos

Vaak realiseren we ons niet dat we dit allemaal op de koop toe nemen en het er maar gewoon bij hoort terwijl dat helemaal niet nodig is.
Het betekent namelijk vaak dat we een tekort hebben aan vitamines en mineralen, daardoor vermindert je weerstand.Bovendien zullen we sneller last krijgen diverse klachten. Gelukkig is hier wat aan te doen, want als ons lichaam vraagt om vitamines en mineralen dan moeten we die ons lichaam geven.

Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door te koken (kost tijd en verliest vaak voedingswaarde) maar ook door gebruik te maken van Groene Smoothies (weinig tijd en behoud all voedingswaarde).

Jij wilt toch ook op een makkelijke en snelle manier je gezondheid een postieve wendig geven?  Download dit gratis E-book met 10 Groene Smoothies gezondheid op nummer 1 ebook als voorproef op het complete E-book (tevens fysiek) met 70 Groene Smoothies voor maar 27,00.

Marjolein Verkalk heeft ook een prachtig E-book geschreven over Groene Smoothies. Mij heeft het dat gegeven wat het beloofd, een gezondere en fittere daginvulling!

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

50 Groene Smoothies